BAŞKANIMIZ BAYINDIR ORMAN YANGINLARINA DİKKAT ÇEKTİ

363 Görüntülenme 6 Temmuz 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte oluşabilecek orman yangınlarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Orman yangınlarına karşı dikkatli olunması ve tedbir alınması yönünde talimat veren Başkanımız Bayındır, “Türkiye özellikle Ağustos ayı itibarıyla sıcak hava etkisinin altına giriyor. Bunun etkisiyle orman yangınlarının önüne geçmek için üst düzey tedbirler alıyoruz ”dedi.

Başkanımız Bayındır, “Bölgemizde ormanlık alanlar ve mesire alanlarımız bir hayli fazla, piknik ve gezi için bölgemize gelen misafirlerimiz özellikle bu aylarda daha fazla tedbirli olması gerekiyor. Bizler kurumlarımızla birlikte çalışmalar ve bu doğrultuda denetimler gerçekleştiriyoruz. 
İlçemize gelen misafirlerimiz özellikle ormanlık alanda kesinlikle ateş yakmamalı yada sigara izmaritlerini tamamen söndürmelidirler. En ufak bir ihmal birçok canlının ve yeşilin yok olmasına sebep olabilir. Beyşehir Belediyesi Zabıta ekipleri konu ile ilgili çalışmalarına başlamıştır. Tüm halkımıza şimdiden bu hassasiyetleri için teşekkür ediyorum.”Dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi