BAŞKANIMIZ BAYINDIR'DAN KİCKBOKSCULARA TEBRİK MESAJI

437 Görüntülenme 12 Temmuz 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Mardin'de devam eden Türkiye Kickboks Turnuvası'nda Mili Takım'a girmeye hak kazanan Beyşehir'li sporcular için tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında '' Mardin'de devam etmekte olan Türkiye Kickboks Şampiyonası'ndan yüzümüzü güldüren haberler alıyoruz. Milli takıma girmeye hak kazanan 50 KG'da Türkiye Şampiyonu olan Esmanur Dadak'ı ,57 KG'da Türkiye Şampiyonu olan Alper Çam'ı ve 63 KG'da Türkiye Şampiyonu olan Hüseyin Hakkı Bilir'i canı gönülden tebrik ediyorum. 70 KG'da Türkiye 3.olarak Milli Takımı kıl payı kaçıran Fatmagül İnan'ıda gösterdiği yüksek gayretten ötürü ayrıca takdir ediyorum. Bu sporcularımızın hepsi Milli Takıma girmeye bu turnuva ile birlikte hak kazanmışlardır . Allah onları yetiştiren atalarından ve hocalarından razı olsun bu yavrularımızın başarılarının devamını diliyorum.''İfadelerini kullandı.