ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE DEMOKRASİ BAYRAMI ZİYARETİ

375 Görüntülenme 14 Temmuz 2023 Paylaş

Beyşehir İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar ve İlçe Belediye Başkanımız Adil Bayındır "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla ilçede yaşayan şehit yakınları ile gazileri evlerinde ziyaret etti.

Kaymakam Özdemir ve Başkan Bayındır, beraberindekilerle ilçe merkezi ve dış mahallelerde ikamet eden şehit yakınları ile gazilerle bir araya geldi. Kaymakam Akpınar ve Başkanımız Bayındır ile beraberindekiler, şehit yakınları ile gaziler ile bir süre sohbet ederek, hal hatırlarını ve ihtiyaçlarının olup olmadığını sordu. Ziyaret edilen şehit yakınları ile gazilere Kur'an-ı Kerim ve çeşitli hediyeler verildi.

Demokrasi Bayram ziyaretlerine,  Beyşehir İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Kurum amirleri ve siyasi parti temsilcileri katıldı.