Başkanımız Bayındır’dan Sadıkhacı ve İmrenler Mahallelerine Geçmiş Olsun Mesajı

1803 Görüntülenme 10 Temmuz 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır Sadıkhacı ve İmrenler Mahallesinde ekili arazilerde çıkan yangın münasebetiyle geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Başkanımız Bayındır’dan Sadıkhacı ve İmrenler Mahallelerine Geçmiş Olsun Mesajı

Başkanımız mesajında, “Sadıkhacı Mahallemizde ekili arazide iki farklı noktadan ateşe verilmesi sonucu çıktığı belirlenen yangında yaklaşık 22 bin metrekarelik ekin yandığı bilgisini aldık. Öte yandan Hüyük İmrenler Mahallesinde de ikinci bir yangın olduğunu ve o arazinin de ekili olduğunu öğrendik. Mahallelerimizde yaşanan yangın hadiselerinde özellikle ekilen, emek verilen, ter dökülen yerler olması bizlerin yüreğini dağlamıştır. Önce çiftçilerimize sonra mahallelerimize geçmiş olsun diyerek, Allah’ım bir daha mahallelerimize, şehrimize ve ülkemize böyle olaylar göstermesin. Yangını söndürmek için seferber olan çiftçilerimize, destek veren itfaiyemize, emeği geçen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.