ZABITA EKİPLERİ HARFİYAT VE MOLOZ ATIKLARI HAKKINDA UYARILARDA BULUNDU

392 Görüntülenme 18 Temmuz 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından şehir genelinde hafriyat ve benzeri atıklarının rastgele atılmaması konusunda uyarıda bulundu.

 
Beyşehir Belediyesinden yapılan açıklamada belirlenen yerler dışında hafriyat ve molozları dökenler hakkında yasal işlem uygulanacağı belirten Zabıta Müdürlüğü ekipleri şu açıklamalarda bulundu;
 
Şehrin uzak mahallelerinde çevre kirliliğini ve insan sağlığını tehdit eden moloz ve hafriyat atıkları dökülmemesi konusunda vatandaşı uyaran Zabıta Müdürlüğü ekipleri, “Belirlenen alanların dışında şehrin herhangi bir yerine hafriyat ve benzeri moloz atıkları ile çöp dökmek kesinlikle yasaktır. Vatandaşlarımızın şehrin düzeni, çevre sağlığı ve temizliğini ilgilendiren bu konuya gerekli hassasiyeti göstermelerini rica ederiz. Bu uyarıyı dikkate almayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Diğer yandan duyarlı vatandaşların da çevre temizliği konusunda yasağı ihlal edenleri gördüklerinde belediyemizin 0332 512 33 99’nolu zabıta hattını arayarak bilgi vermeleri halinde gerekli işlemler yapılacaktır.”

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi