BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN BEYŞEHİR YKS BİRİNCİSİNE TEBRİK MESAJI

623 Görüntülenme 21 Temmuz 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır 17-18 Haziran 2023 Cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirilen 2023-YKS sınavı kapsamında İlçe Birincisi olan Fethullah Bayır Fen Lisesi Öğrencisi Bengisu Önder için tebrik mesajı yayımladı.

YKS Sayısalda - 487,29818 puan alarak Türkiye genelinde 467’inci olan ve YKS eşit ağırlıkta 481,59898 puan elde ederek Türkiye genelinde 461.’inci olan ve aynı zamanda iki alanda Beyşehir birincisi olma başarısı gösteren Bengisu Önder için Başkanımız Bayındır yayınladığı mesajında,
“ Bengisu şehrimizin ve bizim yüzümüzü ağarttı. Elde ettiği başarı her türlü takdire şayan. Allah böyle gençlerimizin sayısını ve ilimlerini arttırsın diyor başarılarının devamını diliyorum. Bu vesileyle bir kez daha hem ailesine hem de yetişmesinde emeği olan hocalarına şehrim ve ülkem adına canı gönülden teşekkür ediyorum. ”İfadelerini kullandı.