GÖL FESTİVALİ'NİN SON GÜNÜNDE SERKAN KAYA RÜZGÂRI

580 Görüntülenme 31 Temmuz 2023 Paylaş

Beyşehir’de 3 gün süren 16’ıncı Uluslararası Göl Festivali, Türk Arabesk Müziği’nin efsane isimlerinden Serkan Kaya’nın verdiği konser ile son buldu.

Beyşehir Belediyesi tarafından düzenlenen festival kapsamında, göl kıyısındaki festival alanında sahne alan başarılı sanatçı Kaya, buluştuğu Beyşehirli hayranlarını sevilen arabesk şarkılarıyla coşturdu. Kaya, festival alanını hınca hınç dolduran hayranları için son zamanlarda dillerden düşmeyen şarkılarını da seslendirerek, sevenlerinin de kendisine eşlik etmesini istedi.
 
Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Serkan Kaya konserinin öncesinde festivale katkı ve destekte bulunan sponsorlara teşekkür ederek plaketlerini takdim etti.
 
Başkanımız Bayındır, “Festivalimizin son gününde yine muhteşem bir tablo ile karşılaşmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum. Çok şükür kazasız belasız bu organizasyonu geride bıraktık. Festivali biz planladık maddi yönden ise şehrimizin iş adamları yani hep birlikte karşıladık. Maddi manevi desteğiyle destek olan herkese teşekkür ederim. İşte Beyşehir birliğinin tablosu budur.
 
Özellikle şunu söylemek istiyorum; Gembos yolu açıldı. Trafik yoğunluğundan rahatsız olanlar var. Biz bu yolun açılmasını çok bekledik. Daha önce bu yollar ıssızdı şimdi doldu taştı geçemiyoruz veya 10 lambada geçiyoruz diyenler var. Gembos yolunu yapanlardan Allah razı olsun, emek verenlerden Allah razı olsun. Zira Gembos Yolu Beyşehir’in Turizminin, sanayisinin, ekonomisinin kısaca kalkınmasının işaretidir.”
 
"BEYŞEHİR’İ GÖRMEK İÇİN BAŞKA KONSERİMİ İPTAL ETTİM"
 
Konserinde Beyşehir’in muhteşem bir yer olduğunu belirten Kaya, “O tarihte bir konserim vardı, sırf burayı görmek için o konseri iptal ettim. Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Başkanım öyle bir anlattı ki hakikaten de aynısıyla karşılaştım” ifadelerini kullandı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi