TOKAREV BEYŞEHİR BELEDİYESPOR İÇİN İMZALAR ATILDI

691 Görüntülenme 4 Ağustos 2023 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, yeni sezon öncesi Beyşehir Belediyespor’un isim hakkı ve sponsorluk anlaşmasının imza törenine katıldı.

Beyşehir’de faaliyet gösteren Tokarev Savunma ve Silah Sanayi firması Beyşehir Belediyespor Kulübü yöneticileri ile isim hakkı ve sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi. Yeni sezonda Konya 1.Amatör Küme Süper Grup’ta mücadele edecek olan Beyşehir Belediyespor, yeni ismi Tokarev Beyşehir Belediyespor oldu. Programda Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır ile Firma sahibi Süleyman Alaboğa ve yöneticiler hazır bulunduğu programda taraflar arasında sözleşme imzaladı.

Beyşehir’in spor alanında tüm branşlarda başarılı olduğunun altını çizen Başkanımız Bayındır, Savunma Silah sanayinde bizleri gururlandıran firmalar arasında yer alan Tokarev Savunma ve Silah Sanayi yönetimine spora ve sporcuya verdikleri destekten dolayı teşekkür ederim. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.