2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı İlköğretim Haftası Kutlama Programı

428 Görüntülenme 13 Eylül 2023 Paylaş

Beyşehir’de, 2023-2024 eğitim öğretim yılı ile birlikte başlayan ilköğretim haftası kutlamaları kapsamında Ali Rıza Celeboğlu İlkokulu bahçesinde tören düzenlendi.

Törende, plaket takdiminin ardından kürsüye gelen Beyşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, “Bizler için çok özel bir gün yeni eğitim öğretim döneminin tüm yurda hayırlar getirmesini temenni ediyorum.’’ dedi. Konuşmaların ardından Halk oyunları gösterisi, günün anlam ve önemini belirten şiirlerin okunması ve ilkokula yeni başlayan minik öğrencilere hoş geldin çiçeği takdim edilmesinin ardından ilk dersin verilmesi ile sona erdi.
Törene, Beyşehir Belediye Başkan Yardımcımız Zeki Ağmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, kurum amirleri, siyasi parti ilçe başkanları, şube ve okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.