BEYŞEHİR BELEDİYESİ FUARIN GÖZDESİ OLDU

361 Görüntülenme 25 Ekim 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi bünyesine kazandırılan ‘Beyşehir Belediye Başkanlığı Diyabaz ve Mermer Ocağı İktisadi Işletmesi’ fuarın gözdesi oldu.

25-28 Ekim Tarihleri Arasında TÜYAP Bursa Fuar Merkezinde gerçekleşen ‘Bursa Uluslararası Blok Mermer Fuarı’ nda ‘Beyşehir Belediyesi’nin Diyabaz 852 numaralı stantta yerini aldı.
Yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, “Bursa Valimiz Sayın Mahmut Demirtaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş ve kıymetli protokol ile birlikte fuar açılışını gerçekleştirdik.
Stantımız; fuarın ilk günü, sektörün yerli/yabancı birçok temsilci ve ziyaretçisine ev sahipliği yaparak yoğun ilgi odağı oldu. Ayrıca doğal taşımız, fuarın en ilgi gören taşlarından birisi olmayı başardı. Bu vesileyle Bursa'dan; Beyşehir'ime ve tüm hemşehrilerime selamlar, sevgiler. Saygılarımla” dedi.