CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ETKİNLİKLERİ BAŞLADI

349 Görüntülenme 28 Ekim 2023 Paylaş

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri çerçevesinde, Beyşehir Bisiklet Topluluğu tarafından "100. Yıl Bisiklet Turu" düzenlendi.

Beyşehir Belediyesi, Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Bisiklet Topluluğu ve Huğlu Outdoor tarafından ortaklaşa düzenlenen, toplam parkuru 36 kilometrelik mesafeden oluşan Cumhuriyetin 100’üncü yılı kapsamında yapılan Bisiklet Turu'na Türkiye’nin dört bir yanından gelen çok sayıda bisiklet sever katıldı.

Bisiklet tutkunları, Beyşehir Vuslat Park festival alanından Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı'nın startıyla başladı.

Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü etkinlikleri,  Anıt alanına saat 13.00’da çelenk sunumu ve akşam saat 19.00’da ise fener alayı yürüyüşü ile devam edecek