BEYŞEHİR CUMHURİYET İÇİN YÜRÜDÜ

332 Görüntülenme 28 Ekim 2023 Paylaş

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında Beyşehir’de fener alayı yürüyüşü gerçekleştirildi.

Beyşehir Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce gerçekleştirilen fener alayı yürüyüşü için anıt alanında toplanan vatandaşlar, festival alanına kadar büyük coşkuyla yürüdü. Binlerce kişinin katıldığı yürüyüşte, Cumhuriyet sloganları atıldı. Festival alanında son bulan yürüyüşten sonra hep bir ağızdan istiklal marşı okundu.

Fener alayı yürüyüşüne, İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkan Vekili Ömer Keni, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Küçük, kurum amirleri, gaziler, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve binlerce vatandaş katıldı.