YEŞİLYURT SANAYİSİNDE DRENAJ HATTI ÇALIŞMALARI

296 Görüntülenme 10 Kasım 2023 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Yeşilyurt Sanayi sitesinde yeni drenaj hattı çalışmalarını sürdürüyor.

Yeşilyurt sanayi sitesi bölgesinde yağmur sularından dolayı yaşanan su birikintileri ve dükkânların olumsuz yönde etkilenmemesi için Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri bu bölgede drenaj hattı çalışmalarına başladı. Ekipler, yapılan çalışmalar kapsamında tıkanmaya ve kırılmaya karşı 400’lük koruge boru hatlarını kepçe ile kanallar kazarak çalışmalarını yürütüyor.

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ın yaptığı açıklamada, “Malum önümüzde yağışlı günler olacak, Yeşilyurt Sanayi Sitesinde bulunan esnafımız ve vatandaşlarımız olumsuz yönde etkilenmemeleri için çalışmalarımıza başladık. Sanayi esnafımıza ve şehrimize hayırlı olsun.” dedi.