Başkanımız Bayındır’dan Dumanlı Yangını Açıklaması

1714 Görüntülenme 4 Ağustos 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Konya-Antalya il sınırı yakınlarındaki Beyşehir’e bağlı Dumanlı Mahallesi, Topandız mevkiinde henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan orman yangını için açıklamada bulundu.

Başkanımız Bayındır açıklamasında, “Bugün saat 10:00 itibari ile başlayan Konya-Antalya il sınırı yakınlarındaki Beyşehir’e bağlı Dumanlı Mahallesi, Topandız mevkiinde henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan orman yangınında Orman Genel Müdürlüğü ve İtfaiye ekiplerimiz yoğun mesai harcıyor. Toplamda Ellinin üzerinde arazöz, ekskavatörler, sekiz helikopter ve bir uçak ile havadan ve karadan müdahaleler yapılıyor. Konya Orman Genel Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü tüm ekibiyle yangına müdahale ederken öte yandan Denizli, Isparta, ve Antalya’dan destek olarak gelen helikopter, uçak ve arazözler ile hummalı bir çalışma yapılarak yangın kontrol altına alınıyor. Yapılan müdahaleler doğrultusunda Konya Orman Genel Müdürlüğüne, Büyükşehir İtfaiye Genel Müdürlüğüne, Denizli’ye, Isparta’ya, Antalya’ya, ülkeme ve devletime desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Allah Devletimize, Milletimize zeval vermesin inşallah. Rabbimden biran evvel yangının kontrol altına alınmasını temenni ediyorum. Dumanlı Mahalleme, Şehrime, Konya’mıza ve Türkiye’mize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim bir daha böyle afetler göstermesin.” dedi.