BAŞKANIMIZ BAYINDIR’DAN TARİHE GEÇEN METE GAZOZ’A TEBRİK MESAJI

240 Görüntülenme 13 Mayıs 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Avrupa Okçuluk Federasyonu tarafından Almanya’nın Essen kentinde Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nın klasik yay erkekler finalinde Avrupa şampiyonu olan Milli Okçumuz Mete Gazoz’u tebrik etti.

Başkanımız Bayındır mesajında; “Milli sporcumuz Mete Gazoz, Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda finalde Slovenyalı Den Habjan Malavasic'i yenerek Avrupa şampiyonu olma başarısını elde etmiştir. Gazoz böylece Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonluğu apoletlerini aynı anda elinde bulunduran ilk okçu olarak tarihe geçmiştir. Bu büyük başarıya imza atan Mete Gazoz’u ve onun nezdinde yetiştirilmesinde emeği olan kıymetli hocalarını ve sevgili ailesini tebrik ediyor, ata sporumuz olan okçuluğun olimpiyatlar düzeyinde geldiği noktayı göstermesinden dolayı ülkem adına gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum.” dedi.