BAŞKANIMIZ ADİL BAYINDIR’DAN İREM ATSIZ’A TEBRİK MESAJI

440 Görüntülenme 29 Mayıs 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, İrem Atsız’ın Avrupa Çoklu Taekwondo Oyunları'nda kazandığı bronz madalya sonrası bir tebrik mesajı yayımladı.

Başkanımız mesajında, “24-26 Mayıs tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Avrupa Çoklu Taekwondo Oyunları gerçekleştirildi. Yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde yoğun mücadelelere sahne olan oyunlarda, Beyşehirli genç sporcumuz, evladımız İrem Atsız 46 kilo genç bayanlar kategorisinde bronz madalya kazanarak Türkiye’ye üçüncülük gururu yaşattı. Elde ettiği bu önemli başarıyla sadece Beyşehir’in değil, tüm Türkiye’nin gururu olmuştur. Onun azmi ve disiplini, genç sporcularımıza ilham kaynağı olacaktır. Kendisine, ailesine ve antrenörlerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum”