Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Türkiye'nin en büyük yağlı güreş liginde 3. olan sporcumuz Cihat Dur için tebrik mesajı yayımladı.

384 Görüntülenme 3 Haziran 2024 Paylaş

Başkanımız mesajında “31 Mayıs - 2 Haziran 2024 tarihleri arasında yaklaşık 1500 sporcunun katılımı ile gerçekleşen CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 2. Etap Gaziantep Şahinbey Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerinde, Beyşehir Balıklı Silah Sanayi'nin sporcusu evladımız Cihat Dur, deste küçük boyda toplam 7 müsabakanın ardından 3'üncü olmuştur.

Bu büyük başarısı dolayısıyla sporcumuzu ve emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. Cihat Dur’un bu anlamlı başarısı, Beyşehirimizin güreş sporundaki azim ve kararlılığını bir kez daha gözler önüne sermiştir. Başarılarımızın artarak devam edeceğine olan inancım tamdır.” dedi.