Üzümlü Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde Yıl Sonu Karma Resim Sergisi Açıldı

483 Görüntülenme 6 Haziran 2024 Paylaş

Üzümlü Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin düzenlediği yıl sonu karma resim sergisi, geniş bir katılımla ve büyük bir coşkuyla açıldı. Sergi, okulun sanata verdiği önemi ve öğrencilerin yaratıcılığını gözler önüne serdi.

Sergide, öğrencilerin yıl boyunca üzerinde çalıştıkları çeşitli resim ve sanat eserleri yer aldı. Hem geleneksel hem de modern sanat tekniklerinin kullanıldığı eserler, ziyaretçilerden büyük beğeni topladı.

Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Balıklı açılış konuşmasında, "Bugün burada, gençlerimizin bir yıl boyunca büyük bir emek ve özveriyle ortaya koydukları sanat eserlerini görmek için toplandık. Öğrencilerimizin böylesine güzel eserler ortaya çıkarması bizleri gururlandırıyor. Sanat, toplumu bir arada tutan önemli unsurlardan biridir. Ayrıca, serginin hazırlanmasında emeği geçen tüm öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Sergi açılışına, Beyşehir İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Balıklı, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları (S.T.K.) temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde, Kaymakam Mehmet Kemal Akpınar ve Başkan Yardımcımız Mustafa Balıklı, öğrencilerin eserlerini tek tek inceleyerek, genç sanatçılarla sohbet ettiler ve onlara sanat yolculuklarında başarılar dilediler.