KURUCUOVALILAR KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NDEN BAŞKANIMIZ BAYINDIR’A ZİYARET

464 Görüntülenme 10 Haziran 2024 Paylaş

Kurucuovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mesut Can ve beraberindeki heyet, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında, bölgenin kültürel değerleri ve dayanışma faaliyetleri üzerine önemli konular ele alındı.

Mesut Can, ziyarette derneğin faaliyetleri hakkında Başkanımız Bayındır’a bilgi verdi ve Beyşehir’deki kültürel çalışmalara verdikleri destek için teşekkür etti. Dernek olarak bölgedeki kültürel mirasın korunması ve tanıtılması için çeşitli projeler yürüttüklerini belirtti

Başkanımız Adil Bayındır, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Beyşehir Belediyesi olarak bölgedeki kültürel faaliyetlere destek vermeye devam edeceklerini belirtti. Bayındır, “Kurucuovalılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz ve her zaman yanlarında olacağız.” ifadelerini kullandı.