BEYŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZ ADİL BAYINDIR, YENİ DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

459 Görüntülenme 11 Haziran 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, yeni dönem belediye başkanlarına yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Hüyük Belediye Başkanı Dr. Sadık Sefer ve Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu'nu makamlarında ziyaret etti.

Ziyaret programı çerçevesinde Başkanımız Bayındır, ilk olarak Hüyük Belediye Başkanı Dr. Sadık Sefer ile bir araya geldi. Görüşmede, belediyeler arası işbirliği ve ortak projeler ele alındı.
Başkanımız Bayındır’ın sonraki durağı ise Seydişehir oldu. Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ile yapılan görüşmede, bölgesel kalkınma ve sürdürülebilir şehircilik konuları masaya yatırıldı.
Bayındır, ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada, "Yeni dönemde görev alan belediye başkanlarımıza başarılar diliyorum. Ortak akıl ve işbirliği ile şehirlerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışacağız." dedi.
Ziyaretlere, Beyşehir Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Balıklı, Beyşehir Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Mustafa Akbıyık, Beyşehir Ziraat Odası Başkanı Mustafa Agralı, Beyşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Memduh Göner ve Beyşehir Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Bahattin Kırcan, Beyşehir Şoförler, Nakliyeciler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Faruk Aydın da katıldı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi