Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’dan Kurban Bayramı Mesajı

529 Görüntülenme 17 Haziran 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Bayındır, mesajında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak şu ifadelere yer verdi:

“Mübarek Kurban Bayramı’nın milletimize, ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu özel günlerde birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştirerek, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde olmalıyız. Kurban Bayramı’nın maneviyatını en derin şekilde hissederek, sevdiklerimizle ve ihtiyaç sahipleriyle paylaşmanın mutluluğunu yaşayalım.
Bu vesileyle, tüm Beyşehirli hemşehrilerimin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.
Gerek gezi gerekse akraba ziyareti için şehir dışına çıkacak hemşehrilerimize de hayırlı yolculuklar diliyorum. Lütfen bayram süresince trafik kurallarına riayet ederek hız sınırları içerisinde araçlarımızı kullanalım.” dedi.