Beyşehir’de İlçe Protokolü Kurban Bayramı’nın İkinci Gününde Bayramlaştı

638 Görüntülenme 24 Haziran 2024 Paylaş

Beyşehir’de Kurban Bayramı’nın ikinci günü düzenlenen bayramlaşma programı, öğlen namazına müteakip Eşrefoğlu Camii’nde başladı. İlçe protokolü, namazın ardından camide bir araya gelerek bayramlaştı.

Programın devamında, ilçe emniyet müdürlüğü ve ilçe jandarma komutanlığı ziyaret edildi. Ziyaretlerde emniyet ve jandarma personeliyle bayramlaşan protokol üyeleri, görev başındaki personelin bayramını kutladı ve onlara görevlerinde başarılar diledi.
 
Bayramlaşma programı kapsamında şehitlik de ziyaret edilerek, şehitler için dualar edildi.
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ve İlçe Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar’ın öncülüğünde gerçekleşen bayramlaşmaya Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı, Beyşehir İlçe Müftüsü Veysel Kükrek, Beyşehir İlçe Gençlik Spor Müdürü Memiş Emre Yağcıoğlu, Beyşehir İlçe Sağlık Müdürü Dr.Ahmet Kadir Alparslan ve AK Parti İlçe Başkanı Kahraman Şanal katıldı.
Etkinliklerin sonunda, ilçe genelinde bayram coşkusunun ve kardeşlik duygularının pekiştirildiği vurgulandı. Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, “Birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlar geçirmeyi temenni ediyoruz.” dedi.
Bayramlaşma programı, yapılan dualar ve temennilerle sona erdi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi