Kayabaşı Mahallesi'nde 18. Soğuk Su Şenlikleri Coşkuyla Kutlandı

729 Görüntülenme 24 Haziran 2024 Paylaş

Kayabaşı Mahallesi'nde bu yıl 18'incisi düzenlenen Soğuk Su Şenlikleri, renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlikte, Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı da katılımcılar arasında yer aldı.

Şenlik, meydanda toplanan kalabalığın coşkulu katılımlarıyla başladı. Mahalle sakinlerinin yanı sıra çevre köylerden ve ilçelerden gelen vatandaşlar da şenliğe yoğun ilgi gösterdi.
Etkinlik boyunca çeşitli oyunlar, gösteriler ve konserler düzenlendi. Özellikle çocuklar için kurulan oyun alanları ve gerçekleştirilen çekilişler büyük beğeni topladı.
Beyşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Balıklı programda yaptığı konuşmada, şu ifadelere yer verdi:
"Bu tür etkinlikler, mahalle sakinlerinin kaynaşmasını ve birlik beraberlik duygularının pekişmesini sağlıyor. Belediye olarak her zaman halkımızın yanındayız ve bu tür organizasyonların yanında olmaya devam edeceğiz. Şenliğimizin, mahallemizin kültürel mirasının yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması açısından büyük önem taşıdığına inanıyorum. Programda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. " dedi.