BAŞKAN BAYINDIR: "Halk Ekmek Fabrikası'nın yapımına başladık. Projeyi 3 ay sürede tamamlayarak dağıtım ağımızı daha da genişleteceğiz."

805 Görüntülenme 26 Haziran 2024 Paylaş

Beyşehir Belediyesi tarafından hizmet veren Halk Ekmek büfelerinde artık Beyşehir Belediyesi bünyesinde üretilen ekmekler satışa sunulacak. Başkan Bayındır açıklamasında, "Sevgili Hemşehrilerim,

Beyşehir Belediyesi olarak ilçemizin ekmek ihtiyacını karşılamak ve sizlere daha uygun fiyatlı ekmek sunmak amacıyla Halk Ekmek Fabrikası’nın yapımına başladık.

Projemizi 3 ay sürede tamamlayıp dağıtım ağımızı daha da genişleterek tüm Beyşehirli vatandaşlarımızın kullanımına sunmayı hedefliyoruz. Yeni tesisimizin hayata geçirilmesi ile birlikte Halk Ekmek hizmetimiz hem merkez hem de dış mahallelerimizde de hemşehrilerimizin kullanımında olacaktır. Hep birlikte daha güzel bir Beyşehir için çalışmaya devam edeceğiz." dedi.