Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır'dan Türkiye Şampiyonu Merve Telli'ye Tebrik

294 Görüntülenme 12 Temmuz 2024 Paylaş

Sivas'ta düzenlenen Minikler Türkiye Şampiyonası'nda 50 kiloda mücadele eden Beyşehirli tekvandocumuz Merve Telli, üstün performansıyla Türkiye şampiyonu oldu. Merve Telli evladımızın başarısı, Beyşehir'e ve tüm Türkiye'ye gurur yaşattı.

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Merve Telli'yi bu önemli başarısından dolayı tebrik etti. Bayındır, "Beyşehir'imizin genç sporcu evlatlarından Merve Telli'nin Türkiye şampiyonu olması, bizim için büyük bir gurur kaynağıdır. Kendisini yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.
Merve Telli Türkiye şampiyonu olduğu turnuva 76 ilden 760 kulüp ve 4 binin üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleşti. Telli, tüm rakiplerini geride bırakarak finale kadar yükseldi ve finaldeki mücadelesiyle altın madalyanın sahibi oldu.
Başkan Bayındır, "Gençlerimizin bu tür başarılara imza atması, bizleri daha da motive ediyor ve Beyşehir'in sporun ve sporcunun merkezi olduğunu bir kez daha gösteriyor. Merve Telli evladımızı ve tüm sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz." dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi