BEYŞEHİR İÇME SUYU ARITMA TESİSİ YÜKSEK STANDARTLARA KAVUŞUYOR

220 Görüntülenme 16 Ağustos 2024 Paylaş

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından bahar aylarında başlatılan Beyşehir İçme Suyu Arıtma Tesisi revizyonu çalışmalarında yüzde 20 tamamlanma oranına ulaşıldı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Yapılacak revizyon sonrası yüksek standartlara kavuşacak olan tesiste, günümüz şartlarının gerektirdiği tüm enstrümanlar sisteme eklemlenecek.” dedi.

Yapılan çalışma ile Beyşehir içme suyu arıtma tesisinin günümüz şartlarına uygun bir şekilde modernize edildiğini kaydeden Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır: “ilçemiz için bu önemli yatırımı gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a çok teşekkür ediyorum. Belediyemizin kendi öz kaynakları ile ürettiğimiz hizmetlerin yanında, bu içme suyu arıtma tesisin yapılan yatırım gibi Büyükşehir Belediyemizle daha çok büyük hizmetleri inşallah memleketimize kazandıracağız.” dedi.