MALANDA YAYLASINDA İMAR YOLU AÇMA ÇALIŞMALARI BAŞLADI

265 Görüntülenme 17 Ağustos 2024 Paylaş

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçenin farklı bölgelerinde yürütülen imar yolu açma çalışmaları sürüyor.

Bu kapsamda Kurucuova Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Malanda yaylasında imar yolları açılmaya başlandı. Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafımdan yürütülen çalışmada yaklaşık 16 kilometre uzunluğunda imar yolu açılarak vatandaşın kullanımına sunulacak.
Beyşehir’in ihtiyacı olan tüm hizmetleri sırasıyla bir bir hayata geçirmek için aralıksız çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır; “Malanda yaylamızdaki ulaşım sorununu kökten çözecek bir çalışma yapıyoruz. Yaklaşık 16 kilometre uzunluğundaki imar yolunun açılımını tamamladığımızda yaylaya ulaşım daha da kolaylaşırken, bölgenin tanıtım ve gelişimine de katkı sağlayacak.” dedi.