Konyamızın gururu Bakanımızı ziyaret ettik

192 Görüntülenme 20 Ağustos 2024 Paylaş

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır ve ilçe Belediye Başkanları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’u Ankara’da ziyaret etti.

Konya’mızın gururu Bakanımızla şehrimizin bugünü ve ufkunu açacak çok önemli projeleri bire bir görüşerek istişare etme şansı yakaladık diyen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır; “ Akparti ilçe başkanımız Kahraman Şanal’ında eşlik ettiği Ankara ziyaretimiz Beyşehir’imiz için çok verimli geçti. Bölgemiz için hayati önem taşıyan ve ilçemizi aydınlık bir geleceğe taşıyacak olan çok önemli projelerimizi Bakanımıza ilettik. Sağolsun yakından ilgilenerek bizim umutlu bir şekilde Ankara’dan dönüşümüzü sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin içi rahat olsun. Biz bu ekiple Allahın izni ile Beyşehir’in marka değerini çok daha artıracak çalışmalara imza atacağız.”  dedi.