Başkanımız Bayındır’dan “Kurban Bayramı” Mesajı

1323 Görüntülenme 30 Temmuz 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır “Kurban Bayramı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Değerli Beyşehirliler, değerli hemşerilerim. Biliyorum (COVİD 19) nedeniyle buruk bir bayram geçiriyoruz. Bu nedenle üzgün olduğumu ifade etmek istiyorum.
Bizler bu kapsamda sizlerin sağlığı için koruma amaçlı tedbirler alıyoruz. Dolayısıyla sizler açısından sıkıntılı ve zor bir süreç oluyor ama sizler lazımsınız. Sizleri korumak görevimiz diyerek çeşitli önlemler ve tedbirler alıyoruz.
Koronavirüs vakalarının arttığını görüyoruz. Bu sebeple Hıfzıssıhha Kurulu olarak yaptığımız toplantı da camilerimiz de kılacağımız bayram namazını yine açık alanlarda kılmak zorunda kaldık. Bayram süresince gittiğiniz, geldiğiniz yerlerde gerekli kurallara ne olur dikkat edelim.
Kendimizi sosyal mesafelere ve 14 kurala uyarak devletimizin bekası ve milletimizin sağlığı için el ele vererek birbirimizi koruyalım.
Yalnız gittiğimiz yerlerde havaların ısınması nedeni ile piknik alanlarında yangına sebebiyet vermemek için ne olur dikkat edelim. Ormanlarımızı, gölümüzün kenarında ki doğayı koruyarak gerekli tedbirleri alalım.
Şehrimize gelecek olan ziyaretçilerimiz, Karaburun Plajımız birinci gün kapalı olup diğer günler halkımızın hizmetine açıktır. Mesire alanında kül dâhil her şeyinize her türlü gereç hazırlanmıştır. Lütfen Oradaki kurallara riayet edelim. Sağlıklı günler diliyorum Allah’u Teâlâ, aslını neslini tespit edemediğimiz bu virüsten tez zaman da bizleri, milletimizi korusun kurtarsın. Tüm Hemşerilerime kazasız belasız bayramlar diliyorum. Rabbim ibadetlerinizi kabul etsin. Hepinize saygılar, sevgiler sunuyorum.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi