Çevre yolu orta refüje estetik düzenleme

202 Görüntülenme 23 Ağustos 2024 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Antalya Caddesi orta refüjde peyzaj düzenleme çalışması başlatıldı.

Antalya çevre yolu bağlantı noktasında orta refüj alt yapısı yenilerek peyzaj çalışmalarına başlandı. Antalya yolunun açılmasının ardından trafik akışının yoğun olduğu bölgede yapılan düzenleme ile şehrin giriş ve çıkış noktası renklenecek.

Yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmalarının yanında, ponza ve dolomit taşları ile de bezenecek olan refüj estetik bir görünüme kavuşacak.
Beyşehir’in ihtiyacı olan her alana dokunuşlarımız artarak devam edecek diyen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır; “ İlçemizin gelişimi ve değişimi için yaptığımız alt yapı çalışmalarımızın yanı sıra şehrin görsel güzelliğini daha da artırmak ve daha modern bir kent kimliği kazandırmak için de çalışıyoruz. Antalya çevre yolunun açılmasının arıdan daha da genişletilen bağlantı orta refüjde ekiplerimiz çalışmaya başladı. Kısa sürede tamamlayacağımız çalışma her gün on binlerce aracın geçtiği güzergahta estetik bir görüntü oluşturacak. Şehirlerin giriş çıkışları bir nevi şehrin aynası konumundadır. Bu yüzden de bu tür çalışmalarımız önemli “ dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi