Beyşehirli sporcularımız göğsümüzü kabarttı

161 Görüntülenme 28 Ağustos 2024 Paylaş

Beyşehirli sporcular farklı branşlarda elde ettikleri başarılarla ilçeyi sevince boğdu.

İzmir’de sona eren Murat Şimşek Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonası’nda Beyşehirli tekvandocular Ramazan Sevinç ve Merve Telli bronz madalya kazanarak Türkiye üçüncüsü oldular. Ramazan Sevinç, 57 kiloda; Merve Telli ise 51 kiloda madalyaya uzandı.
Güreş dalında ise Muhammed Harun Akbıyık, 65 kiloda birinci gelerek altın madalya kazandı. Aynı müsabakalarda Osman Demirkapı’da 75 kiloda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti. Başkan Bayındır yaptığı açıklamada, “Gençlerimizin bu tür ulusal müsabakalarda elde ettiği başarılar bizleri gururlandırıyor. Ramazan Sevinç, Merve Telli, Muhammed Harun Akbıyık ve Osman Demirkapı başta olmak üzere, bu başarılarda emeği geçen antrenörlerimizi ve ailelerimizi de tebrik ediyorum. Beyşehir’imizin adını tüm Türkiye’ye duyuran sporcularımızla gurur duyuyoruz. Gelecekte daha büyük başarılar elde etmelerini diliyorum.” ifadelerini kullandı.