Beyşehir Kapalı Pazar Yeri İhalesi Yapıldı

235 Görüntülenme 29 Ağustos 2024 Paylaş

Beyşehir’de beklenen kapalı pazar yeri ihalesi gerçekleştirildi. Beyşehir Belediyesi'nin düzenlediği ihale sonucunda, pazar yerinin çelik konstrüksiyon sistemi ile inşa edileceği açıklandı. Yılsonunda tamamlanacak olan yeni pazar yerinin modern ve dayanıklı bir yapıda olacak.
Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yeni pazar yerinin inşa süreci ve gelecekteki planlar hakkında açıklamalarda bulundu.
Başkan Bayındır, pazar yerinin çelik konstrüksiyon sistemi ile yapılacağını ve inşaatın yıl sonunda tamamlanacağını belirtti. "Yeni pazar yerimiz, esnafımıza ve halkımıza daha modern, güvenli ve hijyenik bir alışveriş ortamı sağlayacak. Çelik konstrüksiyon sistemi sayesinde inşaatı hızlı bir şekilde tamamlayarak, pazar yerini en kısa sürede hizmete açmayı hedefliyoruz" dedi.
Bayındır, pazar yerinin Beyşehir'e değer katacağını ve bölge halkının ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde tasarlandığını vurguladı. "Hem esnafımızın daha rahat çalışabileceği hem de vatandaşlarımızın konforlu bir şekilde alışveriş yapabileceği bir ortam oluşturmak istiyoruz. Projemiz, Beyşehir'in gelişimine katkı sağlayacak" ifadelerini kullandı.
Öte yandan kapalı pazar yeri inşaatının başlaması ile birlikte pazar yeri çalışmalar bitene kadar çarşamba kanalının Müftü Mahallesi tarafında kurulacak.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi