Beyşehir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Etkinliklerle Kutlandı

186 Görüntülenme 30 Ağustos 2024 Paylaş

Beyşehir'de, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikler coşkuyla gerçekleştirildi. Anıt Alanı'nda düzenlenen çelenk sunum töreni ile başlayan kutlamalar, şehitlik ziyareti ve tebrikat töreniyle devam etti.

Çelenk sunum töreni İstiklal Marşı ve ardından Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları ile kahraman şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. İlçedeki protokol üyeleri Atatürk Anıtı’na çelenk koyarak, Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlandığı bu anlamlı günün gururunu yaşadı. Ardından şehitlik ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette şehitler için dualar okundu ve şehitlerimiz minnet ve rahmetle anıldı. Kutlamalar kapsamında, Polis Merkezi Amirliği binasında tebrikat töreni düzenlendi.