Başkan Adil Bayındır’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama mesajı

149 Görüntülenme 30 Ağustos 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Bayındır, mesajında Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin en önemli dönüm noktalarından biri olan 30 Ağustos Zaferi'ni büyük gurur ve coşkuyla kutladıklarını belirtti.
Başkan Bayındır, mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Ağustos Zafer Bayramı, milletimizin bağımsızlık uğruna verdiği mücadelenin, cesaretin ve kararlılığın simgesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kazanılan bu büyük zafer, Türk milletinin vatan sevgisini ve hürriyet aşkını tüm dünyaya göstermiştir. Bu anlamlı günde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanımız için canını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.”