Beyşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı 1. Oturum Toplantısı Gerçekleştirildi

140 Görüntülenme 3 Eylül 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Meclisi'nin Eylül ayı 1. oturum toplantısı, Belediye Başkanı Adil Bayındır'ın başkanlığında yapıldı. Toplantıya, meclis üyeleri ve belediyenin bazı birim müdürleri katıldı.

Gündem Maddelerinin görüşülüp karara bağlandığı toplantıda Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili de Meclis üyelerine bilgi verdi.
Beyşehir’in dış mahallelerinde eş zamanlı olarak başlattıkları sathi asfalt çalışmalarına devam edileceğini ifade eden Başkan Bayındır; “ Birçok noktada yürüttüğümüz çalışmaya bu hafta yağışlı olması nedeni ile ara verdik. Önümüzdeki günler programladığımız şekilde çalışmalarımız devam edecek.”  Dedi.
 
 Yapımı devam eden halk ekmek fabrikası ile ilgili de bilgi veren Başkan Bayındır, fabrikanın şuan makine montaj aşamasına geldiğini kaydetti.
 
Kapalı Pazar yeri ihalesinin de tamamlandığını hatırlatan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır; “ Yılbaşına kadar bu çalışmamızda tamamlanacak. Bu süre içerisinde Pazar yerini Çarşamba kanalının Müftü Mahallesi bölümüne taşıyacağız.” Dedi.  

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi