Beyşehir’de Mukaddes Emanetler Sergisi

176 Görüntülenme 3 Eylül 2024 Paylaş

Beyşehir’de Sakal-ı Şerif ve Kâbe örtülerinin de aralarında olduğu Mukaddes Emanetler Sergisi Eşrefoğlu Camii içerisinde açıldı. İki gün boyunca açık olacak olan Sergi bayan ve erkekler için ayrı saatlerde ziyaretçi kabul edecek.

Beyşehir İlçe Müftülüğünce organize edilen serginin açılışına Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Belediye Başkanı Adil Bayındır ile Beyşehir protokolü ve daire amirleri katıldı.
 
Kuran'ı Kerim tilaveti ile başlayan program ilçe Müftüsü Gökhan Becerikli’nin duası ile devam etti. Protokolün kurdelesini keserek açılışını yaptığı sergide Peygamber efendimiz Hz. Muhammed’in sakal ve saç şerifi, ayak izi ile Kabe’nin iç ve dış örtülerinin de yer aldığı toplam otuz beş parça mukaddes emanet sergileniyor.
 
Mukaddes emanetler sergisini gezen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır; “ Beyşehirli hemşehrilerimizi manevi bir yolculuğa çıkaracak çok güzel bir organizasyon olmuş. Başta ilçe müftümüz olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizi de sergiyi gezmeye davet ediyorum.” Dedi.
 
3-4 Eylül tarihlerinde açık olacak olan sergi 10.00-14.00 saatleri arasında erkek, 14.00 – 17.00 saatleri arasında kadın ziyaretçilere açık olacak.
 

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi