Antalya Caddesi Orta Refüjde Peyzaj Çalışmaları Tamamlandı

79 Görüntülenme 10 Ekim 2024 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Antalya Caddesi orta refüjde başlatılan peyzaj düzenleme çalışması tamamlandı.

Antalya çevre yolu bağlantı noktasında bulunan orta refüjde yapılan çalışmalar kapsamında kuru peyzaj düzenlemesi yapılırken, belirli bölgelere çim ekimi gerçekleştirildi. İlçenin trafik yoğunluğunun en çok olduğu bu alanda gerçekleştirilen proje, çevre düzenlemesi ve estetik görsellik açısından Beyşehir’e de katkı sağlayacak.
Beyşehir’in estetiğine ve çevre düzenlemesine büyük önem verdiklerini belirten Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır; “Antalya Caddesi üzerindeki orta refüjde gerçekleştirdiğimiz peyzaj çalışmaları, şehrimizin yeşil alanlarını artırmak ve halkımıza daha güzel bir yaşam alanı sunmak amacıyla yapıldı. Kuru peyzaj ve çim ekimi ile bu bölgeyi daha modern ve estetik bir görünüme kavuşturduk.” Dedi