Doğanbey ile Üçpınar Mahallelerimizi birbirine bağlayan yolda asfalt çalışmalarımız başladı.

66 Görüntülenme 11 Ekim 2024 Paylaş

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen asfalt çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Son olarak Konya Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen çalışmada Doğanbey-Üçpınar bağlantı yolunda sıcak ve sathi kaplama çalışmalarına start verildi.
İki bin metre sıcak, bin beş yüz metre sathi asfalt olmak üzere toplam üç bin beş yüz metre uzunluğundaki yolda çalışmalar kısa sürede tamamlanarak, yol hizmete açılacak.
Yapılan çalışmaları Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’da yerinde inceledi. Başkan Bayındır burada yaptığı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi ile birlikte uyum içerisinde güzel işlere imza atmaya devam ettiklerini belirterek; “Bu çalışmamızda olduğu gibi Büyukşehir Belediyemizle birlikte iş yapmanın hazzını yaşıyoruz. Makine ve ekipmanlarımızı ortaklaşa kullanarak aldığımız mesafenin süresini anlatmaya gerek yok. Bu vesile ile başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Uğur İbrahim Altay’a, Büyükşehir Belediyesi Meclis 1. Başkan vekili Sayın Mustafa Uzbaş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi