KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI UĞUR İBRAHİM ALTAY’DAN BEYŞEHİR BELEDİYEMİZE ZİYARET

44 Görüntülenme 16 Ekim 2024 Paylaş

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve beraberindeki heyet ilçemizi ve Belediyemizi ziyaret ederek Belediye Başkanımız Adil Bayındır’la bir araya geldi. Ziyarette Beyşehir’de yürütülen çalışmaların değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.

‪Gündemimiz Beyşehir’imize kazandırdığımız ve kazandıracağımız yatırımlardı diyen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır; “Beyşehir Arıtma Tesisi, Beysu ve Yaka Manastır Çevre Düzenlemesi başta olmak üzere ilçemize kazandırılacak birçok yatırım hakkında istişarelerde bulunduk. Beyşehir’imize katkıları ve sonsuz desteklerinden ötürü Uğur İbrahim Altay Başkanımız ve ekibine teşekkür ediyorum.Dönem, Beyşehir’imizin yeni yatırımlarla yoluna emin adımlarla koşacağı bir dönemdir. İlçemizin dört bir yanını kapsayan yatırımlarımızla bu dönem Beyşehir’in dönemi olacak inşallah.” Dedi.