Başkan Bayındır’dan Ankara Ziyareti

8 Görüntülenme 17 Ekim 2024 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, berberindeki heyetle Ankara‘da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Çeşitli bakanlıklar ve kamu kurumlarına yapılan ziyaretlerde Başkan Bayındır’a Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Necati Karaca, Ak Parti Beyşehir ilçe başkanı Kahraman Şanal ve Belediye başkan yardımcısı Mustafa Balıklı eşlik etti.

Beyşehir heyeti ilk olarak Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış ile bir araya geldi. Akış’ında katıldığı ziyaretlerde ilk olarak Türk Devletleri Teşkilatı (TDK) Aksakallılar Heyeti Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti son Başbakanı Binali Yıldırım’ı ziyaret etti.

Heyet daha sonra Adalet Bakan Yardımcısı Mehmet Yılmaz, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakan Yardımcısı Nevzat Şatıroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Faruk Özçelik, Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Mehmet Muş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’na bağlı Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde Genel Müdür Veli Tunçez’i makamlarında ziyaret ettiler.

Beyşehir’in gelişimine yönelik önemli projeleri ele aldığımız görüşmeler oldukça verimli geçti diyen Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır; “Beyşehir’imizin geleceğine yön verecek çalışmalarımız için bugün burada heyetimizle birlikte bir dizi ziyaretler gerçekleştirdik. Önemli konularda istişareler yapılarak somut bazı adımlar atıldı. Son derece olumlu neticelerin alındığı ve alınacağı bu görüşmelerin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu ziyaretlerimizde memleketimizin evladı, Ankara’da uzayan kolumuz, gururumuz Cumhurbaşkanı Başdanışmanımız Sayın Mustafa Akış’ta bizlere eşlik etti. Sayın Akış’a çok teşekkür ediyorum. Her zaman yanımızda ve bizleri hiç yalnız bırakmadı. Hep söylediğim gibi biz gerçekten çok güzel bir birliktelik yakaladık. Bu birlikteliğimizle kısa zaman içerisinde çok önemli adımlar atarak, Beyşehir’i daha ileriye taşımak için çalışacağız.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi