BEYŞEHİR’DE MUHTARLAR GÜNÜ KUTLANDI

37 Görüntülenme 19 Ekim 2024 Paylaş

Beyşehir’de 19 Ekim Muhtarlar Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlamalar ilk olarak Anıt alanında başladı. Buradaki program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Erol’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasıyla devam eden programda, Erol, muhtarların demokrasinin temeli ve devletin en köklü yerel temsilcileri olduklarını vurguladı. Erol, yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“1829 yılından günümüze kadar köklü bir teşkilat olan muhtarlık, hem milleti hem devleti temsil eden, vatandaşlarımızın yerelde kamu hizmetlerine en hızlı ve etkin şekilde ulaşmalarını sağlayan vazgeçilmez bir yapıdır. Muhtarlarımız, mahalle ve köylerde büyük bir özveriyle görev yaparak halkımızla devlet arasında köprü vazifesi görmektedirler.” Dedi.
Tören, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yapılarak son buldu. Katılımcılar, program sonrası öğretmenevinde bir araya geldi.
Törene, Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, daire amirleri, mahalle muhtarları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi