Beyşehir Belediyesi Nikâh İşlemlerine Tekrar Düzenleme Getirdi

2660 Görüntülenme 7 Ağustos 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi yeniden Korona virüs tedbirleri kapsamında nikâh işlemleri için sadece iki şahitle ve davetli olarak kıyılacağını duyurdu.

Korona virüs tehdidine karşın alınan tedbirleri kapsamında salgının yayılmasını engellemek ve vatandaşları korumak amacıyla nikâh işlemlerine ilişkin düzenlemeye gidildi. Bölgede vaka sayılarının artması sebebi ile Beyşehir Belediyesi Evlendirme dairesi vatandaşların sağlığını ön planda tutmak için tekrar nikâh işlemlerinde düzenleme yaptı. Düzenleme kapsamına ek olarak her nikah merasiminin ardından, nikah salonunda dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları yapılıyor.

Evlenmek isteyen çiftlerin nikâhları Korona virüs tedbirleri nedeniyle sadece iki şahitle ve davetli olmaksızın kıyılacak.