Başkan Bayındır’dan 6 Şubat Depremi Anma Mesajı

124 Görüntülenme 6 Şubat 2025 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, 6 Şubat 2023’te meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımladı.

Başkan Bayındır, mesajında depremin Türkiye’yi derin bir yasa boğduğunu belirterek, “6 Şubat, hepimizin yüreğinde derin izler bırakan bir tarihtir. Bu büyük felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Yaralı kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyorum. Rabbim, milletimizi ve devletimizi her türlü afetten muhafaza etsin” ifadelerini kullandı.
 
Beyşehir halkının her zaman depremzedelerin yanında olduğunu vurgulayan Bayındır, “Bugün bir kez daha kaybettiklerimizi rahmetle anıyor, geride kalan kardeşlerimizin acılarını paylaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içinde yaralarımızı sarmaya devam edeceğiz” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi