Başkanımız Bayındır’dan 17 Ağustos Depremi Mesajı

1148 Görüntülenme 17 Ağustos 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, 17 Ağustos 1999 Marmara depreminin yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Bayındır mesajında, “Aradan geçen yıllara rağmen acılar  tazeliğini koruyor. Kaybettiğimiz her vatandaşımızın acısı içimizi sızlatmaya devam ediyor. Binlerce  vatandaşımızın ölmesine, on binlerce vatandaşımızın da yaralanmasına yol açan ve geride büyük yıkım bırakan 17 Ağustos depremi, milletimizin yaşadığı en büyük felaketlerden biri olarak tarihteki yerini almıştır. Yaradan bizlere unutamayacağımız afetler ve buna benzer kötü olaylar yaşatmasın. Deprem'de hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.