Beyşehir Belediyesi Kuaförlerde Dezenfekte Çalışmalarına Devam Ediyor

1371 Görüntülenme 20 Ağustos 2020 Paylaş

Beyşehir Belediyesi Çevre Sağlığı Birimi ekipleri, vatandaşların daha kaliteli hizmet alması amacıyla, şehir merkezinde faaliyet gösteren, kuaförlere yönelik dezenfekte çalışmalarını devam ettiriyor.

Yapılan denetimlerde, kuaför salonlarında, sağlık koşullarına uygunluk açısından maske eldiven ve tek kullanımlık malzemeleri kontrol etti. Öte yandan Beyşehir Belediyesi, halk sağlığının korunması amacıyla farklı iş kollarına yönelik denetimlerinin de devam edeceğini belirtti.
 
Yapılan dezenfekte uygulamasından memnun kalan İlhan Yıldırım, özellikle vatandaşların ve kendi sağlığımız için belirlenen kurallara uyduklarını belirterek, “ Kurallarla beraber bizlerinde ister istemez desteğe ihtiyacı oluyor. Belediyemiz de sağ olsun bunu en iyi şekilde yaparak bizlerin yanında oluyor. Belediyemizden memnunuz, zor bir süreçten geçiyoruz. Herkes üstüne düşen görevi yapıyor teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.
 
15 yıldır bayan kuaförlüğü yapan Tuğba Kavaklı ise, Beyşehir Belediyemiz bu konuda çok hassas, aramaya gerek kalmadan gelip ilgileniyorlar. Çok sağ olsun, memnunuz. İnşallah en kısa sürede kurtuluruz bu salgın sürecinden.” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi