Metin Yılmaz’a Fahri Hemşehrilik Unvanı

1478 Görüntülenme 28 Ağustos 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Meclisi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Proje Danışmanlığı yapan Metin Yılmaz’a, Beyşehir Fahri Hemşehriliği beratı verilmesi kararı aldı.

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır tarafından İlçeye yazdığı projeler ve şehrin tanıtımı konusunda büyük emek sarf eden Metin Yılmaz’a 'Fahri Hemşehrilik Beratı' verildi. Belediye Meclisinin 5 Ağustos 2020 tarihinde oy birliği ile verilen kararı ile Başkanımız Bayındır Makamında Yılmaz’a 'Fahri Hemşehrilik Beratını' takdim etti.
 
Başkanımız Bayındır; Metin Yılmaz’a yaptığı özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek şu açıklamalarda bulundu, “Akçabelen Mahallesinin (Çetmi) şeker fasulyesinin ve Çetmi kültürünün tanıtılmasındaki özveriden dolayı Akçabelen Muhtarımla beraber bu belgeyi vererek, şeref duyuyoruz. Size bu belgeyi vermek, bizim için bir onur kaynağıdır. Beyşehir Belediyemizin ve Belediye Meclis Üyelerinin, 5 Ağustos 2020 tarihinin birleşiminde oy birliği ile aldığı karar neticesinde 'Fahri Hemşehrilik Beratını' zatıâlinize hayırlı olsun diyoruz.” ifadelerini kullandı.
 
'Beyşehir Fahri Hemşehriliği Beratı' verilen Metin Yılmaz ise duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Öncelikle Sayın Başkanıma çok teşekkür ediyorum, göreve başladığım ilk günden beri gece gündüz demeden birlikte çalıştığımız Beyşehir Milli Eğitim Müdürüm Musa Konuk' a, hemşehrilik başvurusunu yapan değerli Çetmililere ve Beyşehirli hemşehrilerime beni buna layık gördükleri için çok teşekkür ederim. Beyşehir hayranlığım ve Beyşehirli hemşehrilerime olan sevgim bana her zaman yuvamda olduğum hissini vermiştir. Bu sebeple Beyşehir de olduğum süre zarfında Allah'ın izni ile hiç ara vermeden projelere, farkındalık ve eğitim çalışmalarımıza devam edeceğiz. Beyşehirli hemşehrilerimi kültür, tarih ve doğanın vücut bulduğu bu toprakları tanıtmaya korumaya ve elimizden geldiğince geliştirmeye çağırıyorum. Hep birlikte çalışırsak ancak Beyşehir oluruz.” dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi