Başkanımız Bayındır’dan Canbulat İçin Taziye Mesajı

1214 Görüntülenme 30 Ağustos 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, uzun yıllardır Beyşehir Belediyespor Kulübünün her alanında ter döken Kandemir Canbulat’ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Beyşehir Belediyespor’un sportif direktörü Kandemir Canbulat’ın acı haberini alarak büyük üzüntü yaşadıklarını  ifade eden Başkanımız Bayındır, “Şehrimizin sevilen siması ve önemli değerlerinden, geçmişte benimde Beyşehirspor’dan takım arkadaşım, yine Beyşehirspor’umuzun üzerinde gerek futbolculuk gerekse antrenörlük döneminden çok büyük emekleri olan, şehrimizden birçok başarılı sporcunun yetişmesine katkı sağlayan değerli insan, dostum, kardeşim Kandemir Canbulat’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum.
Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.’’ İfadelerini kullandı.