30 Ağustos Beyşehir Gölünde Üç Ayrı Sporla Kutlandı

1193 Görüntülenme 31 Ağustos 2020 Paylaş

Türkiye'nin en büyük tatlı su havzası olan Beyşehir Gölünde 30 Ağustos Zafer Bayramı üç farklı sporla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Türkiye’nin farklı illerinden Beyşehir’de bir araya gelen 1’i kadın, 2’si erkek toplam 3 sporcu, “üç ekip, tek hedef” sloganıyla göl üzerindeki sporlarını tamamladı.
 
Bisikletleriyle pedal çevirerek etkinliğe katılan Zafer Mutlu ve koşarak iştirak eden Gökhan Güneri de kendilerine destek veren Konya ve farklı illerden Beyşehir’e gelen Türk bayrağı taşıyan gruplarla birlikte bitiş noktası olan Vuslat Parkı’na giriş yaptı.
 
Sporcuları Vuslat Parkı’ndaki göl kıyısındaki iskelede Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Ağmaz ve beraberindeki ilçe protokolü karşıladı.
Kanosuyla etkinliğe katılan Nüşabe Deniz Paşazade, burada Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir’e etkinlik öncesi belirttiği, Türkiye Cumhuriyeti, Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti bayraklarını öperek teslim etti.
 
Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Ağmaz ve protokolün diğer mensupları etkinliğe katılan sporculara birer teşekkür plaketi takdim ederek buradaki program sona erdi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi