Başkanımız Bayındır, “Belediye olarak çalışmalarımız emin adımlarla devam ediyor”

1215 Görüntülenme 8 Eylül 2020 Paylaş

Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır, Eylül ayı olağan meclis toplantısında belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında hep birlikte kararlar alarak değerlendirmelerde bulundu.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinde yapılan Eylül ayı meclis toplantısında, meclis üyeleri ve belediyenin birim müdürleri ile bir araya gelen Başkanımız Bayındır, ilçede yapılan hizmetleri emin adımlar ile hep birlikte yerine getirmeye devam edeceklerinin altını çizdi.
 
Başkanımız Bayındır konuşmasında, “Şehrimizde sözünü verdiğimiz çalışmaları emin adımlar ile bir bir yerine getiriyoruz. Bu manada çalışmalarımızı hep birlikte koordine olarak ve üst düzey görüşmeler yaparak devam ettiriyoruz. Şehrimizi ilgilendiren doğalgazla ilgili mesafe iyi gidiyor. Şuan yüksek basınçlı boru hattındaki döşemeler hemen hemen bizden tarafı bitti bu sene şimdilik cips fabrikasının vanasından bağlayacaklar bir daha ki yıla ise bütün mahallelerin devreye gireceği şekilde hazırlıyorlar. Yeni Mahalle’nin kalan bölümü olmak üzere 2020 yatırım planlarında yer alan Hacı Akif, Evsat, Esentepe ve Beytepe Mahallelerinde bu kış doğal gaz konforunu yaşamaya başlayacak.
 
Beyşehir Belediyesi Günlük Çalışmalarına Devam Ediyor.
 
Beyşehir Belediye Başkanımız Adil Bayındır meclis toplantısında, Belediyenin günlük çalışmalarının devam ettiğini vurgulayarak, üreten belediye mantığı ile devam edeceklerini söyledi.
 
Başkanımız, “Bir yandan parke işlerini bütün beldelerde, mahallelerde devam ettiriyoruz. Üretim kendimizin, maşallah arkadaşlarda güzel işler çıkarıyor. Stokta çokça parke var ekip sayısı yönünde sıkıntılarımız var ama normal her yere ya da her mahalleye 10’ar kişi koysan bu işin içinden çıkılmaz derli toplu ve bölge bölge çalışmalar yaparak emin adımlarla ilerliyoruz. Onun haricinde sathi asfaltalar kaplamaları devam ediyor. Bahçelievler ve Müftü mahallesindeki hemşehrililerimiz, toz yutmasın, çamur olmasın diye çalışmalarımızı bu bölgelerde sürdürüyoruz. Akabinde doğalgazın geçeceği yerlerin hesabını yaparak bu bölgeleri tamamen bitinceye kadar beklemeye alıyoruz. Yine bu bölgelerde de yama ve tamir çalışmaları yaparak vatandaşlarımızın mağduriyetini gideriyoruz. Bu konuda çok şikayet alıyoruz ama alt yapı çalışmaları bitene kadar bu mantıkta devam edeceğiz. Devletimizin, belediyemizin ve sizlerin bütçelerini bu alanlara tekrar kazılacağını bile bile boşa harcamanın bir lüzumunun olmadığını düşünüyorum. Bu konuda ısrarla anlayış bekliyorum. Tüm hemşehrilerime anlayışından dolayı teşekkür ediyorum.”dedi.

Benzer Haberler

iletisim@beysehir.bel.tr

Tüm hakları saklıdır. 2024 - Beyşehir Belediyesi