Beyşehir Belediyesi Çevre Düzenleme Çalışmalarını Sürdürüyor

1184 Görüntülenme 21 Eylül 2020 Paylaş

Şehir genelinde çevre düzenleme çalışmalarını sürdüren Beyşehir Belediyesi şehrin dış mahallelerinde de yoğun mesai harcıyor.

Bu doğrultuda Yayalara ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla Huğlu ve Yeşildağ mahallelerinde kilitli parke ve bordür taşı döşeme çalışmaları gerçekleştiren ekipler bir yandan şehir trafiğini rahatlatırken bir yandan da mahallelerin daha düzenli görünmesine katkı sunuyor.

Ekipler ayrıca şehrin yüksek ve eğimli mahallelerinde yaşanabilecek toprak kaymalarını önlemek amacıyla istinat duvarı yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Belediye Fen İşleri ekipleri tarafından Evsat Mahallesi içerisinde Sanayi bölgesinde istinat duvarı yapım çalışması gerçekleştiriyor. Sağlam ve uzun ömürlü olması açısından perde beton olacak şekilde yapılan istinat duvarı, ekiplerinde koordineli çalışmaları neticesinde yakın zamanda tamamlanarak vatandaşın hizmetine sunulacak.